Ξύλινα παιχνίδια από την Selecta®
Από το 1968 η Selecta κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ξύλινα παιχνίδια. Ο στόχος είναι να βοηθήσει την ανάπτυξη των παιδιών παίζοντας και μαθαίνοντας. Κάθε παιχνίδι για κάθε ηλικιακό γκρουπ είναι μελετημένο και σχεδιασμένο ώστε να είναι μοναδικό.
Τα παιχνίδια κατασκευάζονται στην Γερμανία και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιείται πιστοποιημένο ξύλο από γερμανικά δάση. Το ξύλο είναι πιο στιβαρό και φυσικά αθάνατο υλικό και προσφέρει ιδιαίτερη αίσθηση στην αφή του καθώς και ευχάριστη ζεστασιά. Το καλύτερο για το παιδί από την γέννησή του.
Τα συμπαγή παιχνίδια της Selecta μπορούν με ασφάλεια να ανταποκριθούν στις πιο υψηλές απαιτήσεις. Τις απαιτήσεις των παιδιών.
Μπορούν με ασφάλεια να τα βάλουν στο στόμα τους. Οι μπογιές είναι βασισμένες στο νερό και πληρούν όλα τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα (ΕΝ 71). Και η TÜV (German Technical Inspection Association) έχει πιστοποιήσει κάθε στάδιο της παραγωγής των παιχνιδιών για την μηχανική και την χημική ασφάλεια με τις πιο υψηλές προδιαγραφές.
Από τον σχεδιασμό τους μέχρι να ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι κατασκευάζεται παραδοσιακά και με ανθρώπινη φροντίδα.

Βλέπετε 1–24 από 38 αποτελέσματα

Προβολή 24 36 48