Η Βιώσιμη πολιτική μας
Αποστολή της PlanToys είναι να δημιουργήσει ένα βιώσιμο κόσμο διεξάγοντας όλες τις δραστηριότητες της με σεβασμό και προσοχή προς το περιβάλλον και εστιάζοντας τόσο στην ασφάλεια των παιδιών, όσο και στην ανάπτυξη τους. Το παιχνίδι γίνεται εφόδιο για να μάθει το παιδί τον κόσμο. Η βιώσιμη επιχειρηματικότητα μας στηρίζεται και πραγματώνεται σε τρεις πυλώνες.

Βιώσιμη Σκέψη
Βιώσιμα Υλικά
Βιώσιμη Κατασκευή

Έχουμε δει τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας και γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν με τη γνώση και τις αξίες να σέβονται και να διαφυλάσσουν τους φυσικούς πόρους για τις επόμενες γενιές. Εδώ και 37 χρόνια, η PlanToys έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση τόσο μέσα από τη φιλοσοφία και τις αξίες που προάγει όσο και από την άρτια κατασκευή και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των παιχνιδιών της. Πιστεύουμε πραγματικά ότι το αποτέλεσμα της προσφοράς μας επιβεβαιώνεται:

«Καλύτερα Παιδιά, Καλύτερος κόσμος».

Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να αναπτύξουμε τις ασφαλέστερες διαδικασίες παραγωγής, οι οποίες θα έχουν μηδαμινές ή καθόλου επιπτώσεις στο προσωπικό, τους καταναλωτές, το περιβάλλον και τον πλανήτη. Επιπρόσθετα, προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες εργασίας σε άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) καθώς αναγνωρίζουμε τη δυναμική και τις ικανότητές τους. Μέρος των κερδών μας δίνεται σε δραστηριότητες κοινωνικού περιεχομένου τόσο εγχώρια όσο και παγκοσμίως.
Τα παιχνίδια της Plantoys κατασκευάζονται από καουτσουκόδεντρα που δεν παράγουν πλέον latex. Για τρία χρόνια πριν την κοπή των δέντρων δεν προστίθενται χημικά στο χώμα .Η διαδικασία ξήρανσης του ξύλου για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του γίνεται χωρίς χημικά .Στην κατασκευή των παιχνιδιών χρησιμοποιείται ένα νέο υψηλής ποιότητας ασφαλές και βιώσιμο υλικό το Planwood , για την παραγωγή του οποίου χρησιμοποιείται οργανική βαφή , η οποία είναι καλή όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για το περιβάλλον H Plantoys χρησιμοποιεί πιστοποιημένη Ε- Ζero κόλλα αντί της παραδοσιακής τοξικής κόλλας δεν χρησιμοποιεί χημικές βαφές που μπορεί να περιέχουν βαρέα ή άλλα μέταλλα ενώ για τις εκτυπώσεις χρησιμοποιείται μελάνι σόγιας και ανακυκλωμένο χαρτί.

Βλέπετε 1–24 από 163 αποτελέσματα

Προβολή 24 36 48